Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaje linii muraturi si conserve legume fructe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suntem o firma care activeaza in domeniul comercializarii utilajelor- pentru carne, preparate din carne, legume si fructe - de capacitate mare si mijlocie si reprezentam    companii de    renume din Germania, Austria si Danemarca, Italia, Polonia, specializati in producerea liniilor pentru hamburger si produse similare (fish finger, crochete si cordon bleu, snitele, chiftelute, pizza congelata, cascaval pane, etc.), utilaje pentru abatorizare si orice tip de utilaj necesar obtinerii produselor derivate din carne (cuttere, celule de afumare, tamblere, prese pentru sunci, LINII DE MITITEI    COMPLETE etc.), MASINI SEMI AUTOMATE    DE FACUT FRIGARUI la pret de producator.
Deasemenea,    putem aduce la comanda obiecte sanitare( sterilizatoare cutite, echipamente de protectie, chiuvete, etc)    acceptate    in UE, pentru utilarea abatoarelor si carmangeriilor si    utilaje pt preparat clatite (intre 300-2400 buc/h), paste, tortellini, ravioli, shaorma, kebab, feliatoare, masini de tocat, rotisoare, mixere, friteuse, linii pt. preparat pizza,cuptoare, etc.

Reprezentam firme producatoare de LINII COMPLETE    (roboti) pentru fabricarea de: MUSTAR, ZACUSTA, GEM, CONSERVE DE LEGUME, FRUCTE SI CARNE, PREPARATE DIN CARNE, FRUCTE SI LEGUME, MAGIUN, PATE-URI DE CARNE, PESTE SI SOIA, KETCHUP IUTE SI DULCE, SUC DE ROSII, PASTA DE TOMATE, BRANZETURI SI LACTATE, SANDWICH-URI, INGHETATA, GLAZURA, BUDINCA, DIFERITE SORTIMENTE DE SALATA, MURATURI (varza, conopida, castraveti, morcovi, ardei, etc.) SUCURI DE FRUCTE (mere, pere, prune, caise, piersici, etc.) NECTAR    SI SUPE DE LEGUME.

Mai comercializam utilaje profesionale, automate,    din import, pentru curatat cartofi si scoici, spalat si taiat legume si fructe, varza si salata, malaxoare, masini de gheata, MASINI DE CURATAT USTUROI SI CEAPA, MORCOVI, CASTRAVETI, CONOPIDA, SFECLA, VARZA, SALATA, etc. pentru    RESTAURANTE, PENSIUNI, HOTELURI, etc.

Vindem    din import condimente si arome de foarte buna calitate pentru prepararate din carne si inghetata, la pret de producator.

Suntem unici reprezentanti pentru MASINI DE HAMBUGER cu banda transportoare: 2000-4000buc/h la pret de 7.000 euro, SLICERE PENTRU PUI, CURCAN, CARNE DE PORC SI VITA CU OS SAU FARA OS, PROASPATA SI INGHETATA, CUTTERE SI MALAXOARE PENTRU PUI SI PREPARATE DIN PUI.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura